Asiakaspalvelu 010 424 2950 | ma-to 8-16, pe 8-15

  • Huolehdimme viihtyvyydestä ja turvallisuudesta

    Huolehdimme viihtyvyydestä ja turvallisuudesta

    Kaikki kiinteistönhuolto- ja aluetyöt tehdään aina huolellisesti ja laadukkaasti.

 

Koronavirusepidemiaan varautuminen Kaukajärviosuuskunta konsernissa

 

Hyvä asiakkaamme,

Konserniyhtiöissämme (Kaukajärviosuuskunta, Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy, Kartanon Puhtauspalvelut Oy ja Kartanon Isännöintipalvelut Oy) on huomioitu koronaviruksen mahdollisesti aiheuttamia vaikutuksia palvelutoimintaamme 17.3.2020 alkaen. Suojaamme sekä henkilöstömme että asiakkaidemme terveyttä toimimalla Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeiden mukaisesti.

Toistaiseksi koronavirus ei ole vaikuttanut konserniyhtiöidemme palvelutuotantoon ja teemme parhaamme, jottei niin kävisi vastaisuudessakaan. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja päivitämme toimintaohjeitamme Suomen hallituksen ja terveysviranomaisen ajankohtaisten ohjeiden ja suositusten mukaisesti.

 

- Asiakaspalvelupisteen ovet ovat suljettu 29.3.2021 – 18.4.2021 välisenä aikana. Avaimenhakijoita pyydetään soittamaan numeroon 044 742 3518.

- Palvelemme normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti sähköpostitse, puhelimitse ja kotisivujemme sähköisten palvelujen kautta

 

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa harmia,

Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy                         

 

Kaukajärviosuuskunnan asiakaspalvelussa käteisen rahan käsittely on päättynyt

Kaukajärviosuuskunnan asiakaspalvelussa käteisellä rahalla maksaminen on päättynyt tammikuussa 2021.

- Asiakaspalvelussa ovat edelleen käytettävissä pankki- ja luottokorttimaksut  esim.  avainpanttien maksuja varten.

- Lisäksi asiakaspalvelun käytössä ovat lomakkeet asiakkaan tilinumeroa ilmoittamista varten, jolla esim. avainpantit palautetaan suoraan asiakkaan tilille.

 

Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy palkittiin parhaana kiinteistönhoitoyrityksenä

 

VTS-kodit palkitsi Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy'n vuoden 2019 parhaana kiinteistönhoitoyrityksenä - yrityksemme kiittää ja toivoo aurinkoa kaikkien kevääseen!

 

Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy – talohuollon, aluetöiden sekä ohjaus- ja valvontajärjestelmien palvelut Tampereelta

Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy tuottaa kaikki kiinteistöjen, niiden käyttäjien, kiinteistönomistajaorganisaatioiden ja yksityisasiakkaiden tarvitsemat talohuollon, aluetöiden sekä ohjaus- ja valvontajärjestelmien palvelut.

 

OTA YHTEYTTÄ

Kiinteistöpalvelut

Ota yhteyttä / pyydä tarjous

Lisää tiedosto
Please wait...

TÄRKEÄÄ LOMAKELÄHETYKSESTÄ!

Täytithän pakolliset kentät? Lähetyksen jälkeen sinut ohjataan Kiitos-sivulle ja saat sähköpostiisi sähköpostiin yhteenvedon lähettämistäsi tiedoista. Ole asiakaspalveluumme yhteydessä, jos et saanut yhteenvetoa! Muuten emme voi taata, että viestisi on vastaanotettu.

Asiakaspalvelumme laaduQR-Koodi.pngn varmistamiseksi ja kehittämiseksi  keräämme palautetta lyhyellä kyselyllä. 

Voit osallistua kyselyyn oheisen QR-koodin avulla tai tästä linkistä  ja kertoa mielipiteesi viimeisimmän kokemuksesi perusteella asioinnista asiakaspalvelumme kanssa.

Kiitos palautteestasi

Kartanon Kiinteisöpalvelut Oy