Asiakaspalvelu 010 424 2980 | aukioloajat                                    maanantai - torstai klo 8-16 ja perjantaisin klo 8-15

Mittarilukemailmoitus

Huoneistokohtaisesti kulutetusta vedestä tulee osakkaan ilmoittaa mittarilukema kirjallisesti pyydettäessä tai asunnon vaihtaessa omistajaa. Myös vuokralaisten vaihtuessa on syytä kirjata lukemat muistiin.

Taloyhtiö laskuttaa vedenkulutuksen mittarilukeman mukaan. Kulutusta kannattaa tarkailla omatoimisesti kuukausittain merkitsemällä mittarilukemat paperille. Mikäli itse et pääse lukemaan vesimittaria voit pyytää huoltomiestä avuksesi. Vesilaskuyllätysten välttämiseksi ilmoitathan vesikalustevuodoista heti taloyhtiösi kiinteistöhuollosta vastaavalle huoltoyhtiölle.

Voit myös ladata mittarilukemailmoituksen tästä. Se tulee palauttaa Kartanon Isännöintipalvelun Oy:n asiakaspalveluun osoitteeseen Juvankatu 10.

Huoneistokohtaiset vesimittarilukemat voit ilmoittaa nyt myös alla olevalla sähköisellä lomakkeella.

Ilmoita vesimittarin lukema

Please wait...

TÄRKEÄÄ TIETOA LOMAKKEEN LÄHETTÄMISESTÄ!

Tarkistithan, että täytit varmasti kaikki pakolliset kentät?

Lomakkeen lähetyksen jälkeen sinut ohjataan Kiitos-sivulle ja antamaasi sähköpostiin lähetetään yhteenveto lähettämistäsi tiedoista. Tarkista lomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostisi (tarvittaessa myös roskapostikansio) ja ole asiakaspalveluumme yhteydessä, jos et saanut yhteenvetoa! Jos et saanut yhteenvetoa, emme voi taata, että viestisi on vastaanotettu.