Asiakaspalvelu 010 424 2950 | ma-to 8-16, pe 8-15

Muuttoilmoitus

Kun asukas muuttaa taloon tai talosta pois, hänen on tehtävä muuttoilmoitus taloyhtiön kiinteistöhuollosta vastaavalle huoltoyhtiölle.

Muuttoilmoituksen täyttämisen ja palauttamisen jälkeen asukas merkitään talonkirjatietoihin ja muutetaan nimitiedot postilaatikkoon sekä taloyhtiön nimitauluun. Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy:n palvelut muun muassa oven avaukset, ovat käytettävissä vain talonkirjaan merkityille henkilöille henkilötodistusta vastaan.

Voit tehdä muuttoilmoituksen sähköisesti alla olevalla lomakkeella.

Halutessasi voit tulostaa paperisen muuttoilmoituksen tästä. Paperinen muuttoilmoitus tulee palauttaa allekirjoitettuna Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy:n asiakaspalveluun osoitteeseen Juvankatu 10, Tampere.

Muuttoilmoitus on tehtävä viikon sisällä muutosta.

Tällä lomakkeella voit tehdä joko tulo- tai lähtöilmoituksen.

Tee muuttoilmoitus

Täytä kohta siten, että jokainen perheenjäsen on omalla rivillään (sukunimi, etunimet, syntymäaika, puhelinnumero).

Please wait...

TÄRKEÄÄ TIETOA LOMAKKEEN LÄHETTÄMISESTÄ!

Tarkistithan, että täytit varmasti kaikki pakolliset kentät?

Lomakkeen lähetyksen jälkeen sinut ohjataan Kiitos-sivulle ja antamaasi sähköpostiin lähetetään yhteenveto lähettämistäsi tiedoista. Tarkista lomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostisi (tarvittaessa myös roskapostikansio) ja ole asiakaspalveluumme yhteydessä, jos et saanut yhteenvetoa! Jos et saanut yhteenvetoa, emme voi taata, että viestisi on vastaanotettu.