Asiakaspalvelu 010 424 2950 | ma-to 8-16, pe 8-15

Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy:n työpaikat

Avoimet työpaikat

Voit jättää meille avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella. Olemme yhteydessä, mikäli meillä olisi mahdollisesti tarjolla sinulle sopivaa työtä.

Työhaastatteluihin valitut hakijat kutsutaan tilaisuuteen puhelimella tai sähköpostilla. Kesätyöpaikan saaneille ilmoitetaan valinnasta sähköpostilla kesätyöntekijän hakemuksessaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Kesätyöpaikat

Haemme kausityöntekijöitä kesälle 2021 ulkoalueiden hoitotehtäviin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen pekka.nappila@kartanonkp.fi tai täytä alla oleva hakemus 31.3.2021 mennessä.

Työhakemus

Liitetiedostot

Lähetä meille ansioluettelosi ja mahdollinen työhakemuksesi PDF-tiedostona tai lisätiedot-kentässä.

Lisää tiedosto
Please wait...

TÄRKEÄÄ TIETOA LOMAKKEEN LÄHETTÄMISESTÄ!

Tarkistithan, että täytit varmasti kaikki pakolliset kentät?

Lomakkeen lähetyksen jälkeen sinut ohjataan Kiitos-sivulle ja antamaasi sähköpostiin lähetetään yhteenveto lähettämistäsi tiedoista. Tarkista lomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostisi (tarvittaessa myös roskapostikansio) ja ole asiakaspalveluumme yhteydessä, jos et saanut yhteenvetoa! Jos et saanut yhteenvetoa, emme voi taata, että viestisi on vastaanotettu.

 

Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy

Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy tuottaa kaikki kiinteistöjen, niiden käyttäjien, yksityisasiakkaiden ja kiinteistönomistajaorganisaatioiden tarvitsemat talohuollon, aluetöiden sekä ohjaus- ja valvontajärjestelmien palvelut