Asiakaspalvelu 010 424 2950 | ma-to 8-16, pe 8-15

Kartanon Puhtauspalvelut Oy:n työpaikat

Avoimet työpaikat

Voit jättää meille avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella. Olemme yhteydessä, mikäli meillä olisi mahdollisesti tarjolla sinulle sopivaa työtä.

Kesätyöt

Kartanon Puhtauspalvelut Oy palkkaa kesätyöntekijöitä asiakaskiinteistöjen siivoukseen. Siivoustyöt käsittävät kerrostalojen yleistentilojen ja porraskäytävien siivousta ja ikkunoiden pesua.

Työhaastatteluihin valitut hakijat kutsutaan tilaisuuteen puhelimella tai sähköpostilla. Kesätyöpaikan saaneille ilmoitetaan valinnasta sähköpostilla kesätyöntekijän hakemuksessaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Työhakemus

Liitetiedostot

Lähetä meille ansioluettelosi ja mahdollinen työhakemuksesi PDF-tiedostona tai lisätiedot-kentässä.

Lisää tiedosto
Please wait...

TÄRKEÄÄ TIETOA LOMAKKEEN LÄHETTÄMISESTÄ!

Tarkistithan, että täytit varmasti kaikki pakolliset kentät?

Lomakkeen lähetyksen jälkeen sinut ohjataan Kiitos-sivulle ja antamaasi sähköpostiin lähetetään yhteenveto lähettämistäsi tiedoista. Tarkista lomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostisi (tarvittaessa myös roskapostikansio) ja ole asiakaspalveluumme yhteydessä, jos et saanut yhteenvetoa! Jos et saanut yhteenvetoa, emme voi taata, että viestisi on vastaanotettu.

 

Kartanon Puhtauspalvelut Oy

Kartanon Puhtauspalvelut tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta siivouspalvelua erilaisiin kohteisiin. Teemme kerrostalokiinteistöjen ylläpitosiivouksia sekä perussiivouksia. Tarjoamme myös asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityä kotisiivousta.