Asiakaspalvelu 010 424 2910 | aukioloajat:                               maanantai - torstai klo 8-16  ja  perjantaisin klo 8 - 15

Vuokrasopimuksen irtisanominen

Voit irtisanoa Kaukajärviosuuskunnalta vuokraamasi asunnon, varaston, liike- tai toimitilan oheisella sähköisellä lomakkeella. Vaihtoehtoisesti voit tehdä irtisanomisen sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@kaukajarviok.fi. Vuokrasopimus tulee lain mukaan irtosanoa kirjallisesti, joten puhelimitse irtisanomista ei voi hoitaa.

Huomioitavaa

  • Huoneenvuokralain mukainen irtisanoutumisaika on vuokralaisella yksi (1) kalenterikuukausi.
  • Irtisanoutumisilmoitus tulee toimittaa vastaanottajalle todisteellisesti, eli vastaanottajan tulee kuitata se vastaanotetuksi (esimerkiksi sähköpostitse tehty irtisanoutuminen on pätevä vasta, kun vuokranantaja antaa siihen vastauksensa). Kuluvalla kuulla todisteellisesti irtisanottu vuokrasopimus päättyy siten seuraavan kuun viimeinen päivä.
  • Määräaikainen vuokrasopimus päättyy vasta, kun sopimukseen kirjattu määräaika on umpeutunut, ellei toisin vuokranantajan kanssa sovita.
  • Jos sinulla on liikehuoneistosopimuksella tehty sopimus, tarkista vuokrasopimuksestasi, mitä irtisanomisajasta on siinä sovittu.
  • Kun olet todisteellisesti irtisanonut vuokrasopimuksesi, saat vuokranantajalta tarkemmat ohjeet käytännön asioihin liittyen.

IRTISANOMISILMOITUS

Kaukajärviosuuskunta
Juvankatu 10, 33710 Tampere
Puh. 010 424 2910

Please wait...

TÄRKEÄÄ TIETOA LOMAKKEEN LÄHETTÄMISESTÄ!

Tarkistithan, että täytit varmasti kaikki pakolliset kentät?

Lomakkeen lähetyksen jälkeen sinut ohjataan Kiitos-sivulle ja antamaasi sähköpostiin lähetetään yhteenveto lähettämistäsi tiedoista. Tarkista lomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostisi (tarvittaessa myös roskapostikansio) ja ole asiakaspalveluumme yhteydessä, jos et saanut yhteenvetoa! Jos et saanut yhteenvetoa, emme voi taata, että viestisi on vastaanotettu.