Asiakaspalvelu 010 424 2980 | ma-pe 8-16

  • Isännöintipalvelut tiimimallilla tuotettuina

    Isännöintipalvelut tiimimallilla tuotettuina

    Asiakasyhtiöidemme asiat hoituvat, vaikka yhtiön oma isännöitsijä ei olisi tavoitettavissa – koko tiimimme huolehtii yhtiön asioista.

Koronavirusepidemiaan varautuminen Kaukajärviosuuskunta konsernissa

 

Hyvä asiakkaamme,

Konserniyhtiöissämme (Kaukajärviosuuskunta, Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy, Kartanon Puhtauspalvelut Oy ja Kartanon Isännöintipalvelut Oy) on huomioitu koronaviruksen mahdollisesti aiheuttamia vaikutuksia palvelutoimintaamme 17.3.2020 alkaen. Suojaamme sekä henkilöstömme että asiakkaidemme terveyttä toimimalla Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeiden mukaisesti.

Toistaiseksi koronavirus ei ole vaikuttanut konserniyhtiöidemme palvelutuotantoon ja teemme parhaamme, jottei niin kävisi vastaisuudessakaan. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja päivitämme toimintaohjeitamme Suomen hallituksen ja terveysviranomaisen ajankohtaisten ohjeiden ja suositusten mukaisesti.

 

Varotoimenpiteenä olemme rajoittaneet asiointia seuraavasti:

 

-       Asiakaspalvelupisteemme on avoinna 8-16.00.

-       Avainten luovutukset ja palautukset sovitaan erikseen soittamalla puhelinnumeroon 010 4242 950 tai 044 7423 518

-        Palvelemme normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti sähköpostitse, puhelimitse ja kotisivujemme sähköisten palvelujen kautta

 

-       Asiakasyhtiöidemme hallitusten kokouksissa suositaan edelleen etäkokouksia

-       Henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi toimistotiloihin 2-3 kerros ei oteta vieraita vastaan.

 

Koronan vuoksi asiakaspalvelussa saattaa olla tilapaistä ruuhkaa poissaolojen

vuoksi jolloin puhelinvaihde ruuhkaantuu.

Käyttäkää jos mahdollista sähköisiä yhteystietoja, sähköposti, tms. 

             Yhteystiedot löytyy tästä.

 

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa harmia

Kartanon Isännöintipalvelut Oy                        

 

Kartanon Isännöintipalvelut Oy –  toimivaa isännöintiä Tampereen alueella

 

 

Kartanon Isännöintipalvelut Oy on Kaukajärviosuuskunnan 100 %:sti omistama isännöintipalvelutuotannon tytäryhtiö, joka tarjoaa isännöintipalveluja asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille Tampereen talousalueella. Isännöinti on asiantuntijapalvelua, jonka päämääränä on ylläpitää kiinteistön arvoa, vastata taloushallinnosta, kiinteistön energiatehokkuudesta sekä luoda turvalliset, tarkoituksen mukaiset ja viihtyisät puitteet asumiselle.

 

LUE LISÄÄ

Kokemusta, kontakteja ja korjaushankkeita


Pitkä kokemus isännöintitoimialalta takaa asiakaskiinteistöillemme ammattitaitoiset ja tarkoituksenmukaiset isännöintipalvelut. Kokemuksemme myötä meillä on myös laajat kiinteistönpidon yhteistyöverkostot.

Meillä on kokemusta isoista, pienistä, vaativista sekä ryhmäkorjaushankkeista julkisivujen, putkistojen peruskorjausten sekä lämmöntalteenottolaitteistojen hankintojen osalta, joita on onnistuneesti toteutettu asiakaskiinteistöjemme kanssa. Kokenut isännöinti auttaa löytämään oikeat, kokeneet ja ammattitaitoiset yhteistyötahot korjaushankkeisiin.

 

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä / pyydä tarjous

Lisää tiedosto
Please wait...

TÄRKEÄÄ LOMAKELÄHETYKSESTÄ!

Varmistithan, että täytit kaikki pakolliset kentät? Lähetyksen jälkeen sinut ohjataan Kiitos-sivulle ja saat antamaasi sähköpostiin yhteenvedon lähettämistäsi tiedoista. Tarkista sähköpostisi (myös roskapostikansio) ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jos et saanut yhteenvetoa! Muuten emme voi taata, että viestisi on vastaanotettu.