Asiakaspalvelu 010 424 2980 | ma-pe 8-16

  • Isännöintipalvelut tiimimallilla tuotettuina

    Isännöintipalvelut tiimimallilla tuotettuina

    Asiakasyhtiöidemme asiat hoituvat, vaikka yhtiön oma isännöitsijä ei olisi tavoitettavissa – koko tiimimme huolehtii yhtiön asioista.

Kartanon Isännöintipalvelut Oy –  toimivaa isännöintiä Tampereen alueella

Kartanon Isännöintipalvelut Oy on Kaukajärviosuuskunnan 100 %:sti omistama isännöintipalvelutuotannon tytäryhtiö, joka tarjoaa isännöintipalveluja asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille Tampereen talousalueella. Isännöinti on asiantuntijapalvelua, jonka päämääränä on ylläpitää kiinteistön arvoa, vastata taloushallinnosta, kiinteistön energiatehokkuudesta sekä luoda turvalliset, tarkoituksen mukaiset ja viihtyisät puitteet asumiselle.

 

LUE LISÄÄ

Kokemusta, kontakteja ja korjaushankkeita


Pitkä kokemus isännöintitoimialalta takaa asiakaskiinteistöillemme ammattitaitoiset ja tarkoituksenmukaiset isännöintipalvelut. Kokemuksemme myötä meillä on myös laajat kiinteistönpidon yhteistyöverkostot.

Meillä on kokemusta isoista, pienistä, vaativista sekä ryhmäkorjaushankkeista julkisivujen, putkistojen peruskorjausten sekä lämmöntalteenottolaitteistojen hankintojen osalta, joita on onnistuneesti toteutettu asiakaskiinteistöjemme kanssa. Kokenut isännöinti auttaa löytämään oikeat, kokeneet ja ammattitaitoiset yhteistyötahot korjaushankkeisiin.

 

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä / pyydä tarjous

Lisää tiedosto
Please wait...

TÄRKEÄÄ LOMAKELÄHETYKSESTÄ!

Varmistithan, että täytit kaikki pakolliset kentät? Lähetyksen jälkeen sinut ohjataan Kiitos-sivulle ja saat antamaasi sähköpostiin yhteenvedon lähettämistäsi tiedoista. Tarkista sähköpostisi (myös roskapostikansio) ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jos et saanut yhteenvetoa! Muuten emme voi taata, että viestisi on vastaanotettu.